Шкварек съзря сатанизъм в София Прайд

0

Тази година София Прайд избраха да проведат събитието си навръх Черешова задушница – пошлост, гордост, купон, чалга, мокри фланелки и драг в деня, в който почитаме починалите.

Това коментира във Фейсбук отявленият хомофоб Кристиян Шкварек.

„Ден по-късно, пък, баш на Петдесетница – петдесетия ден от Възкресението, ще правят ритуал/купон, който буквално и открито е облечен в сатанизъм. Транс-демон с рога седи на дяволски трон и ни кани на купон с него баш на този ден – Петдесетница. Сигурен съм, че нито едно от двете решения не е случайно.

До скоро вярвах, че тези най-крайни и уродливи крила и линии на съвременното ЛГБТ движение – открито сатанистките такива, са много далеч от България. Че трябва да отидеш в Калифорния, за да ги срещнеш.

Оказа се, че не е така. Затова в събота ние ще станем рано, ще отидем на църква и на гробищата, при нашите починали близки за Задушница, след което между 10:30 и 12:00 ще се съберем на площад „Св. Александър Невски“ за Голямото Шествие за семейството.

То ще тръгне точно в 12:00 под камбанен звън от патриаршеската катедрала, и под благословията на представители на Българската Православна Църква, които вчера ни подкрепиха вече и официално с писмо.

Колкото повече вкарвате този вече напълно открит сатанизъм в България, толкова повече ще ви се противопоставяме. Каквото и да ни коства това“, зарича се политическият анализатор.

„Шкварек да си гледа Похода на семейството и да каже защо тази година всъщност има два такива – да не би нещо да не могат да разделят“, отвръщат му набедените в сатанизъм и припомнят, че София Прайд и мероприятията по гей клубовете не се диктуват от църковното календарче на Българската православна църква.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече