НЕОЧАКВАН ОБРАТ: Незаконен син на Чарлз го измества от трона?!

0

Легендарният астролог Нострадамус е направи предсказание за британското кралско семейство, което хвърля в шок всички експерти, които, могат да разчитат неговите четиристишия, в които се предполага, че е предсказал бъдещето.

Водещият експерт по Нострадамус Марио Рединг тълкува теориите на французина още през 2005 г. и предполага, че „човек, от когото никога не се очаква да стане крал“, ще заеме трона след абдикацията на крал Чарлз поради негодуванието на обществото към него заради развода му с Даяна, пише Daily Star.

Още преди 19 години Рединг твърди: „Принц Чарлз ще бъде на 70 години, когато поеме трона, но негодуванието, което изпитва срещу него определена част от британското население след развода му с Даяна, принцесата на Уелс, все още продължава“. Някои хора спекулират, че човекът, който ще носи короната след абдикацията на Чарлз, е най-малкият му син, принц Хари. Но има и по-невероятна теория, а именно, че това ще е австралиецът Саймън Доранте-Дей, който твърди, че е незаконен син на крал Чарлз и Камила и първо дете на Негово величество.

Рединг казва още, че четиристишията на Нострадамус предполагат, че принц Уилям, принц Хари и принцеса Беатрис ще донесат „унищожение на хората“. „Трите деца, споменати в четиристишието се отнася за принц Уилям, принц Хенри и принцеса Беатрис. Те може да сложат край на британската монархия“, казва Рединг.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече