Астролог: Не чакайте нови партии в парламента

0

След изборите на 9-и юни в Народното събрание вероятно няма да има нови партии – но може да има разместване на местата. Вероятно Възраждане ще е на второ място, след това ДПС, а ПП и БСП ще се борят за четвъртото място. Евентуално и ИТН ще прескочи 4-те процента.

Това прогнозира за предстоящия вот топ астрологът Силва Дончева в свое видео, качено в социалните мрежи. Тя обяснява, че точно по време на изборите и Меркурий, и Венера, и Слънцето, и Юпитер са в знака Близнаци, а той не е от най-устойчивите и винаги показва известна нестабилност и променливост.

„Всички други малки партии – те са в проблем, те са в невидимост, хаос и нестабилност. Може би само женската партия (на Ваня Григорова и Мая Манолова – б. ред.) може да е на ръба на бариерата от 4%”, коментира Дончева.

„Меркурий, който управлява върхът на хороскопа на изборите, е невидим, изгорен от Слънцето и не е в добра перспектива – получава се какафония и неустойчивост. Венера, която е символ на съюзите, също е изгорена от Слънцето и е слаба”, допълва астроложката.

Тя е категорична, че когато Слънцето преобладава в даден хороскоп, както е в случая, това означава, че на преден план ще излязат лидерските партии, а останалите няма да се реализират добре.

„Точната квадратура между Слънцето и Сатурн – това е един много напрегнат аспект. По време на изборите ще има доста хаотични и объркани ситуации. Даже и в самите лидерски партии вътре няма консенсус, клатят се”, обяснява Силва Дончева.

Според нея дори намесата на външни сили ще бъде в множествено число. „Ще има намеса не на едно посолство, а на посолствАТА – посолствата помежду си ще се бият кой накъде да наклони везните”, смята астроложката. 

Изводът според Силва Дончева е, че траен съюз няма да има, а парламентът ще е нестабилен, без особени залози за съюзи и коалиции.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече