Кой е този?! И втора инстанция пусна на свобода богаташкото синче, убило Иво Пилето

0

След боя, който завърши със смъртен случай в София, обвиненият Любен Попов остава на свобода. Мярката е окончателна. Това реши Софийският апелативен съд. При спречкването загина Ивайло Чобанов – Иво Пилето.

В петък от СДВР разпространиха клип, на който се вижда спор между двамата, вследствие на който Чобанов пада на земята. Според Прокуратурата той е бил ударен с юмрук, но на видео се вижда силен ритник в главата. Защитата на Попов категорично отрече той да се е укривал, сам се явил в полицията, след като униформените го потърсили в дома му.

На видео се свижда как сина на голям богаташ, дарител на Столична община, рита в главата Иво Пилето, който седи до отворената врата на колата и му прави забележка за неправилно паркиране. Колата на богаташа е в изчакване на пешеходна пътека в насрещното движение.

До този момент полиция и прокуратура криеха информацията. Оказва се, че в Прокуратурата няма преписка срещу Любен Попов, въпреки че е задържан за 72 часа. Приятели на Иво Пилето са категорични пред Lupa.bg, че бащата на убиеца е в близки отношения със силен ръководител в Прокуратурата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече