Ал Бано бере душа, но му се роди внуче

0

Ромина Каризи – дъщеря на легендарните италиански изпълнители Ал Бано и Ромина Пауър, даде живот на първородния си син Аксел Лупо преди дни в римска болница. Баща на детето е режисьорът Стефано Растели. Покрай появата на внучето легендарният 80-годишен певец позагърбил болежките, които го съсипват напоследък.

В последните години певецът е бил на няколко пъти на косъм от смъртта. Ал Бано преживял рак, развил исхемична болест на сърцето и едем на гласните струни. Най-драматичният момент в живота на музикалното семейство обаче е изчезването на тяхната първородна дъщеря.

Новороденото, което се появи на бял свят по естествен път след над 14-часово раждане, тежи 3 кг и 100 грама. Майката и синът са в отлично здраве, съобщиха от семейството за информационните агенции. Ромина-младша и Стефано Растели се запознали преди две години, докато участваха в тв предаване, и оттогава са неразделни.

Въпреки че са разведени, Бано и Ромина Пауър продължават да се изявяват заедно на сцена и да поддържат отлични близки отношения. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече