Никола Минчев кандидат за евродепутат

0

Изпълнителният съвет на “Продължаваме промяната” единодушно избра Никола Минчев за водач на листата на партията на предстоящите избори за европейски парламент. Определении са и водещите теми, които ПП ще защитава в рамките на европейското семейство, съобщават от партията. 

„Ние вярваме, че водач на листата за европейските избори трябва да бъде човекът, който най-добре ще представлява България в Европа. Никола беше успешен председател на Народното събрание и сме убедени, че от тази позиция и опит той няма да бъде просто един от 700 евродепутати, а ще е силен български глас в европейската политика“, заяви съпредседателят на ПП Асен Василев. 

В ЕП “Продължаваме промяната” ще защитава четири основни национални приоритета, сред които са „европейски доходи в България, промяна в подхода към миграцията в Европа, силна икономика в чиста природа и защитена България със силна армия“. 

„Европа не може да бъде световен доставчик на социални услуги за сметка на сигурността и благоденствието на своите собствени граждани. Напротив, ние трябва да се стремим да привлечем само хора, които са готови да се интегрират в европейското общество и да допринасят за общото благо“, каза съпредседателят на ПП Кирил Петков.  

“Продължаваме промяната” ще започне разговори за общо явяване с “Демократична България”, става ясно от съобщението на партията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече