Мира Добрева проговори за развода с Жоро Торнев

0

„От години не живеем заедно, но не сме разведени. И двамата явно имаме нужда да се отдалечим един от друг, но аз продължавам да вървя към него и го усещам много близо до мен. Той дойде да ме вземе от болницата след операцията“ – призна Мира Добрева, която за първи път говори откровено за отношенията си с Жоро Торнев, видя Lupa.bg. 

Той я прибира от клиниката след 7-дневната кома, в която журналистката изпадна преди няколко месеца. Режисьорът и журналистката са разделени от доста време, но са в добри отношения и Мира се надява да се съберат.

Добрева и Торнев сключиха брак през лятото на 2007-а, а синът им се появи на бял свят година по-късно. За съжаление, романтичната им връзка не устоя на житейските изпитания и в момента са разделени, макар че нямат официален развод. По думите им не искали да се занимават със съдебни разправии и затова не стигнали до адвокат. Мира е споделяла, че въпреки разочарованията, още хранела топли чувства към бившия си, но по-скоро приятелски. Водещата неведнъж е разказвала, че е хващала Жоро в изневери, макар че той категорично отрича.

„Преминахме през труден период. Не е лесно да се превъзмогне подобно предателство, но въпреки всичко аз му простих“, откровена е звездата.

В миналото съпрузите няколко пъти си даваха шанс, но така и не успяха да преодолеят различията си и преди повече от 2 години заживяха отделно. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече