Ивайло Захариев се продава като Капитонова

0

Актьорът Ивайло Захариев е решил да подкрепи фондация „Даная“ за по-добро здравеопазване и образование на децата в България, която майката на 15-годишното момиче – Ани Стоянова, създаде през юли миналата година. 

„Днес научих за дейността на фондация „Даная“ и каузата им нито едно дете да не става жертва на лекарско неглежиране, искам да се включа на мига. По този повод обявявам лот, в които ще можете да се видите с мен, при положение, че ми покажете, че сте превели съответната сума по сметката на Фондация Даная.

Първи лот – 2000 лв
Вечеря в любимия ми ресторант Петрус, където ще хапнем вкуснотийки и ще може да си говорим приятно на любими теми, като кино, театър, здравословен начин на живот и разбира се всичко, което на вас би ви било интересно.

Втори алтернативен лот – 1000лв
Хапване на брънч (закуско-обяд) някой уикенд в любимия ресторант.
Можем и тук да си поговорим за кино, театър и как човек да превърти една игра повече от два пъти и пак да му е интересно(или без тази тема).
Сутрешните разговори винаги са различни.
За повече информация проверете тук – danaya.bg
Също така предизвиквам Силвия Петкова, Евгени Генчев и Захари Бахаров да обявят и те своята готовност за тези инициатива и да обявят лот, с който да подкрепят каузата. Нека не чакаме някой друг да се погрижи за нашите деца.

През май 2023-а 15-годишната Даная изпадна в мозъчна смърт след хематом в главата, а родителите ѝ дариха органите ѝ. Даная даде живот на двама души, а други двама виждат света с нейните очи.

Първата, която въведе лотовете у нас е Виктория Капитонова. След нея всички започнаха да продават всевъзможни курсове и лотове. В случая става дума за благородна кауза, но в социалните мрежи веднага свързаха актьора с Капитонова. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече