Ултраси от „Левски“ смазаха от бой 16-годишен

0

Сигнал за побой над 16-годишно момче в училищен двор е подаден преди ден. Според родителите синът им е нападнат от ултраси от Левски, защото той е фен на ЦСКА. Полицията е сезирана за случая.

Заради страх и от съображения за сигурност, майката на момчето пожела да остане анонимна. Разказва, че инцидентът се е случил вчера след учебните занятия, когато 16-годишният ѝ син е нападнат в гръб.

“Те са вървели след него и са казали: Знаем къде живееш, знаем, че си „чорбар“. Искаш ли да видиш какво прави Левски“, обясни майката на момчето пред бТВ.

То е удряно в главата многократно, продължава разказа си жената: “На окото, на носа, на устата, главата, челото. Те са го били само в главата. Той е едър и не могат лесно да го свалят. Извадено е медицинско, оттук нататък ще търсим наказание за тези момчета, за да не се продължава.“

По думите на майката не за първи път тази група проявява агресия.

Преди месеци в градинка на квартал „Х. Димитър“ група от около 10 момчета напада семейството на пострадалия. Поводът – забележка.

“Те започнаха да чупят бутилки и аз се обърнах и казах: „Деца, защо го правите? И скочиха: “Защо, проблем ли има? Удариха зет ми, той падна в безсъзнание. Те започнаха да го ритат“, разказва майката на пострадалото момче.

При предишния случай семейството не подава жалба, сега обаче сигнализират полицията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече