Отвлякоха и измъчваха с часове пилот в Йоханесбург

0

Пилот на авиокомпанията British Airways е бил отвлечен и измъчван в Южна Африка. Мъжът е бил похитен, докато пазарувал в почивката си между полети. От компанията превозвач заявиха, че „подкрепят колегата си“, но не предоставиха повече подробности.

Според информацията на вестник The Sun пилотът е бил обран и освободен. До персонала на авиокомпанията е било изпратено предупреждение, че член на екипажа „е бил отвлечен пред супермаркет“, допълва вестникът.

Според свидетели на инцидента жена на паркинга на супермаркет в Йоханесбург се приближила до мъжа и го помолила да ѝ помогне с пликовете. Когато стигнали до автомобила ѝ, група мъже вкарали насила пилота в колата. След това потеглили към отдалечена част на града, където отвлеченият бил „жестоко намушкан“.

„Бил е подложен с часове на мъчения и физически посегателства. Всичко приключило, едва когато останал без пари. Той просто е щастлив, че е жив“, посочи още анонимният източник.

В доклада на British Airways се допълва, че се е наложило да бъде повикан заместник, тъй като пилотът не е бил в състояние да управлява самолета.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече