Нови разкрития: Ивет убила баба си в несвяст

0

19-годишната Ивет Стайкова, обвинена в убийството на баба си – актрисата Виолета Донева даде подробности около ужасяващото престъпление. Убийството на актрисата стана на 19 октомври 2022 г. вечерта, когато двете били сами в жилището. Тя била изправена, когато Ивет взела кухненски нож с дължина на острието 12 см и нанесла с него 54 рани върху главата и тялото на баба си, като 6 от тях засегнали жизненоважни органи. През това време възрастната актриса била в съзнание и изпитвала болка и страдание при всеки удар. Нараняванията довели до остра кръвозагуба, в резултат на която тя починала. 

Преди това употребявала марихуана и други наркотици и проявявала агресия както към приятеля си, така и към неговата майка. Поради това приятелят на момичето разговарял със 79-годишната й баба Виолета Донева и на 18 октомври завел Ивет в дома на актрисата. Виолета Донева не одобрявала употребата на наркотици и поведението на своята внучка, а тя поради това таила чувство на омраза към баба си.

Пред съда Ивет разкри, че деянието й е обвито в черна мъгла“. Разказа още, че от ранното си тийнейджърство приема наркотици, в следствие, на което е получила различни психични проблеми. 

„На 14 години започнах да взимам трева, пробвах LCD и амфетамини. Арестуваха ме на 15 години с трева, когато и нашите се разделиха. Зарадвах се, защото постоянно се караха с майка ми се изнесохме при баба ми и дядо ми. Една вечер й казах, че ще е самоубия, ако не живея сама. Преместих се в „Лозенец“ при едно момче, където смесвах по пет-шест вида наркотици и дизайнерски дроги. Взимах огромни количества и ги комбинирах, след това припадах“, сподели Ивет.

Когато оставала без дрога, девойката изпадала в паника. Започнала да чува гласове и да има параноични халюцинации.

„Повечето пъти, когато изпадах в агресия, не помнех нищо след това и чувствах огромна вина, но взимах още дрога. По думите й тръгнала на психолог, който я диагностицира с параноя и метаамфетаминова психоза. Обещала, че когато стане на 18 години ще влезе в комуна, за да се изчисти. 

Следват отново проблеми с близките, Ивет продължава да бъде агресивна и заплашва семейството си, че ще сложи край на живота си. „Исках вниманието и спокойствието което никога не съм имала. Имах тежко детство, често изпадах в истерии.

След като излязох от лудницата баба и дядо ме настаниха, една вечер се счупи едно стъкло и ме изгониха. Бях сама като куче. Всички ме изоставиха. Виктор ме приюти. Взимахме гъби, пико, кристали, дизайнерски дроги и нов вид кристали, халюциногени, трева. Хвърлих се от четвъртия етаж, халюцинациите бяха ужасяващи. Настаниха ме в болница, спомня си още Ивет.

Малко след това я настаняват при Виолета Донева, която Ивет нарича баба Вили. „Разбирах се идеално с нея. Няколко дни пуших само трева. Но не издържах дълго, имах само гъби и картон в себе си. Пак започнах да чувам гласове, уплаших се, след това всичко ми е черно. Толкова съжалявам за случилото се, искам да я върна, никога няма да си простя“, заяви още в съдебната зала подсъдимата.

Тя бе категорична, че не е разбирала какво се случва по време на убийството на баба ѝ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече