Непълнолетни момчета замесени в кражбите на автомобили в два чирпански села

0

Досъдебно производство е било започнато в РУ-Чирпан след получен сигнал на 14.10.2023 г., че на същата дата, е установена липсата на л.а.“Пежо“, който бил паркиран в село Яздач, припомнят от пресцентъра на ОДМВР в Стара Загора.

По данни на собствениците, колата не е била заключена и ключовете били върху предната седалка, а била отнета в периода 13-14.10.2023 г. Автомобилът е намерен изоставен в с.Свобода с повреждания по броня, счупено огледало, спукан картер и липсващ преден регистрационен номер. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия на полицейските служители, като извършител на деянието е установено непълнолетно момче.

Досъдебно производство по чл.346, ал.1 от НК е било започнато в РУ-Чирпан и след получен сигнал на 14.10.2023г., че л.а.“Лада“, бил паркиран на различно място от това, на което бил оставен в село Свобода. Колата била със спукано предно стъкло, липсващ капак на монтирана лебедка на предната броня и изкривена предна джанта. Под нея бил намерен липсващият регистрационен номер от откраднатото „Пежо“. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия на полицейските служители, като извършители на деянието са установени две непълнолетни момчета.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече