На трибуната Тошко Йорданов скъса споразумението с енергетиците

0

Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов скъса от трибуната на парламента приетото вчера решение относно сключеното споразумение за енергетиката. В декларация от името на парламентарната група, Йорданов посочи, че вчера след едно извънредно заседание, това Народно събрание, е приело едно решение, което е „безсмислено“.

Когато спорят две страни, в случая управляващи, а от другата страна протестиращи, за да има решение – трябва да има съгласие от едната и от другата страна. Това, което наблюдаваме е, че при това решение има съгласие от страна на управляващите, а другата страна в момента е на магистралите, „Хаинбоаз“ е затворен, и магистрала „Тракия“ е затворена, заяви Йорданов. 

Той констатира, че парламентът е загубил два дена, за да може да бъде прието нещо, което е само едната гледна точка. Другата страна- тя не се съгласи с това, което правите и хората са на магистралите, констатира Йорданов. 

В процедура по начина на водене Васил Стефанов от „Продължаваме Промяната – Демократична България“ заяви, че току-що г-н Йорданов е скъсал пет от шестте искания на протестиращите, които са дошли на преговорите. Йорданов посъветва депутата от ПП-ДБ да отиде при протестиращите, да си вдигне костюмчето и да им го обясни в очите. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече