Атанас Атанасов с критика към президента – пазил ръководителите на службите за сигурност

0

Атанас Атанасов критикува президента Румен Радев, че пази ръководителите на службите за сигурност.

„Президентът Радев, като Матросов брани едноличните си назначения в службите и в конкретния случай шефът на ДАНС, след този тежък провал и тук се разказва някаква история за оперативна игра. 5 години не им е стигнало време, за да решат дали ще го вербуват този или трябва да го изгонят. Но, да се надявам, че ако не тази, то следващата седмица в Комисията за контрол на службите ще разберем точно какво се работи. Очевидно е обаче, че имат много тежка търпимост към руския шпионаж в България“, коментира Атанасов.

По отношение на критики за предлаганите от министъра на финансите промени в данъчните закони, с които да се върне 20-процентовата ДДС ставка за туристическия бранш и стимул за хората, подали сигнал за укриване на данъци депутатът от ПП-ДБ Атанас Атанасов заяви, че проектът за бюджет за следващата година, трябва да бъде разгледан в цялост.

Темата за промяна на националния празник от 3 март на 24 май е дискусионна, заяви депутатът от ПП-ДБ Атанас Атанасов. Повод за коментара му е категорично оттеглената подкрепа от страна на Бойко Борисов за предложението, залегнало в промените в Конституцията, внесени от ПП-ДБ,ГЕРБ и ДПС.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече