Полицията вече търси Любо Младежа за заплахата към Сираков, но ще му се размине!

0

Полицията вече е взела мерки и издирва Любомир Костадинов – Младежа, след като Илиана Раева разлая медиите, че тарторът на феновете заплашва да убие мъжа й Наско Сираков.

Младежа няма обаче да бъде дори задържан, а само предупреден, твърдят пред медията ни юристи. Той така написал текста, че нямало жив човек, който можел да докаже, че тук става дума за заплаха към Наско Сираков.

Въпреки че всички знаят, че става дума за съпруга на Илиана Раева, г-н Раев няма как да е Наско Сираков, коментират с усмивка приятелите на Любо Младежа.

Те припомнят, че от доста време известният фен плаши кой ли не чрез Фейсбук, но го прави по начин, по който да няма последствия за него. 

Преди Наско Сираков проблеми с Любо Младежа имаше и вечно плачещият Тити Папазов. Той даде на полицията СМС от фена, с който баскет треньорът се чувства изплашен за живота си. 

Ефект от сигнала до ченгета нямаше. 

Тарторът на агитката на Левски Любомир Костадинов е привлечен като обвиняем за застреляно куче. 

Стана ясно, че Костадинов е бил арестуван преди много време, тъй като е убил куче. Инцидентът е станал в района на язовир „Валтата“ в петричкото село Самуилово, който от известно време се стопанисва от лидера на Сектор „Б“.

Според информациите Любо Младежа, прострелял с въздушна пушка кучето на собственика на съседен имот. Той действал след оплакване на възрастни жени, че са били ухапани от животното през последните дни. След подаден сигнал на 112, тарторът на агитката на Левски е задържан от петрички полицаи и изкарал нощта в ареста.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече