Преизбраха Весела Лечева за председател на БСС

0

Весела Лечева беше преизбрана за председател на Българския стрелкови съюз (БСС) с пълно мнозинство от всички клубове на завършилото днес Общо събрание в София.

Елка Васева, която ръководеше БСС, след като Лечева беше назначена за служебен министър на спорта в периода от август 2022 до юни 2023 година, влезе в Управителния съвет и беше избрана за заместник-председател в организацията.

“Благодаря за гласуваното ми доверие. Вярвам, че заедно, с общи усилия, ще вървим напред и нашия спорт го очаква добро бъдеще. Възнамерявам скоро да се съберем с всички треньори за една седмица на Белмекен и да направим разбор на сегашното състояние и да набележим цели за развитие за следващите години. Ремонтът на стрелбището в “Гео Милев” върви по план и до края на месец ноември всичко ще бъде готово. Планирам и нови посещения в много градове, за да се запозная с актуалната обстановка там и възможностите за практикуване на стрелбата . Имам много идеи, но те ще се реализират с обща работа на всички ни“, коментира Весела Лечева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече