Демерджиев: Липсват неща от касата на Къро

0

От каси в къщата на разстреляния Красимир Каменов – Къро в Южна Африка липсват някои неща, заяви многозначително доскорошният служебен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Той не даде повече информация за това наясно ли са разследващите какво точно липсва. „Когато се прицелиш в определени места в една къща и след като си убил четири души, си решил да извършиш още нещо там, поемайки риска. Още нещо означава да се отворят едни каси и да се вземе тяхното съдържание. Не мога да говоря в повече детайли“, коментира Демерджиев. Той допълни, че в касите са останали много ценности, но липсват други неща.

„Моята роля на общественик ще продължи. Ще развивам тази роля и ще се боря на този терен. Ще видим докъде ще ме отведе това. Ситуацията предопределя дали и къде ще се реализира определен човек и дали обществената функция ще прерасне в политическа или не. Нека да изчакаме събитията да се развият, нека да изчакаме да дойде съответният момент“, каза бившият служебен министър.

Демерджиев не отговори конкретно дали иска и дали би участвал в местните избори тази есен. „Не съм се прицелил в нито един конкретен пост. Смятам, че ще продължа да присъствам в обществения живот“, заяви той и добави: „Ако и когато се явя на избори, се надявам хората да оценят каквото са видели от мен в годините.“ „Аз съм бил част от обществения живот, ще бъда част от обществения живот, вярвам, че през тези години и през тези няколко служебни кабинета натрупах значителен опит, и смятам да го използвам за благото на държавата си“, заяви още Демерджиев.


Той съобщи, че няма намерение да се присъедини към екипа на президента Румен Радев, подобно на Крум Зарков и Гълъб Донев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече