Скандалният кмет на Петрич Димитър Бръчков се кани пак да яхне властта наесен, издигнат от… инициативен комитет

0

Пробитият от корупционни скандали кмет на Петрич Димитър Бръчков, чийто арест се очакваше в последните дни на главния прокурор Иван Гешев, е вирнал гребена и смята пак да яхне властта на местните избори през есента, издигнат от… инициативен комитет.

Източник на Narod.bg издаде, че Бръчката, както местните наричат градоначалника, главен герой в десетки досъдебни производства, е станал прекалено токсичен и нито една партия не се е съгласила да го изтика напред като лице за местния вот.

Досъдебните производства, в които главен герой е Бръчката

Затова кметът с носни проблеми от Колумбия щял да се самоиздигне с инициативен комитет от платени клакьори, които да се изложат пред петричани с тезата, че техният кандидат заслужава нов мандат, за да продължат грабителските схеми, коментира източникът на Narod.bg.

Според информацията Димитър Бръчков бързо-бързо забравил партията, която му даде властта – ГЕРБ, и сега завъртял дирник към Румен Радев с надеждата държавният глава да му стане следващата ракета-носител.

Показателен факт в тази посока е, че на 4 май, когато един от тримата големи в държавата – председателят на парламента Росен Желязков, отиде в областния център Благоевград за възпоменателното шествие по повод 120 години от гибелта на революционера Гоце Делчев, Димитър Бръчков предпочете да отиде в град Гоце Делчев, за да участва в събитията рамо до рамо с Румен Радев.

…докато Димитър Бръчков предпочете делегацията на Румен Радев в град Гоце Делчев

Името му бе прочетено като част от официалните гости, сред които и кметът на Сандански Атанас Стоянов, на Банско – Иван Кадев, на Гърмен – Феим Иса, на Сатовча – Арбен Мименов и на Симитли Апостол Апостолов.

Вижте ВИДЕОТО ТУК след 11-ата минута.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече