Ето го Мишо, който уби с кол македонец

0

Македонецът Игор Николовски е наливал 14-годишния Мишо от Несебър три часа с бира, след което му предложил 50 лева за секс услуги. Тийнейджърът обаче се отказал, след което Игор го ударил с юмрук в главата. Това твърди адвокатът на Мишо – Радостин Пенев, пише „Флагман“.

Тежкото престъпление е извършено в четвъртък в горичката край заведение „Бъчвата“ в Слънчев бряг. 50-годишен македонски гражданин Игор Николовски е намерен мъртъв, в локва кръв. Задържан е 14-годишният Михаил Н., който ударил жертвата си смъртоносно по главата с дървен кол, след което покрил трупа с дъски. 

Окръжния съд на Бургас започна заседанието по мярката за неотклонение на 14-годишното момче.

Прокуратурата иска постоянен арест за убиеца, а защитата – по-лека мярка, защото смята, че Мишо е жертва.

Наблюдаващият прокурор Иван Кирков съобщи, че Мишо Н. бил стар познайник на органите на реда. През февруари в Слънчев бряг той нападнал с метален лост украински гражданин, който станал очевидец на опита за кражба, която момчето се опитало да извърши.

За него има данни, че е с проблемно поведение – агресивен и избухлив. Макар и на крехка възраст той е доста едър за годините си. Неслучайно той е нападнал и пребил украинеца през февруари т.г.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече