Алкохолната проба на лекарката от Враца е положителна, уволняват я

0

Лекарката от Спешна помощ – Враца, отзовала се на сигнала за пътен инцидент, при който почина 3-годишно дете, е била с положителна проба за алкохол.

Очакват се и резултатите от аутопсията на детето, от която ще стане ясно как и къде точно е настъпила смъртта му и дали то е можело да бъде спасено от медиците, както твърдят неговите близки.

„Близо два часа се молих, падах на колене, питах къде е детето. След това излезе една лекарка и каза: „За съжаление, внучето е починало“. Синът ми в паника ли, от яд ли – излезе и удари прозореца, защото два часа те държат детето и никой нищо не знае“, разказа дядото на починалото дете Бисер Йорданов.

„Тръгнах по първата линейка. Излезе тая неадекватната и ми казва, че детето е починало и нищо не може да се направи. Аз ѝ казах: „Г-жо, вие сте пияна, видях още, когато дойдохте на самата катастрофа, вие сте неадекватна вие сте пияна“, каза бабата на починалото дете – Капка Станева.

„Никога не съм очаквала такова нещо от д-р Димова. Бяха уведомена, че е отказала проба, оказа се, че ѝ е направен дрегер, за който бяха уведомен от ОД МВР Враца. Пробата е положителна. При така стеклата се информация, ще подходя с цялата строгост на закона. Д-р Димова ще бъде уволнена“, категорична е д-р Галина Лещарска, директор на ЦСМП Враца.Алкохолната проба на лекарката от Враца е положителна, уволняват я

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече