Убийството край Видин от деца е заради шише ракия

0

59-годишният Борислав Борисов е мъжът, пребит до смърт от озверели деца във видинското село Гъмзово, съобщава BulNews. 

Човекът е живеел сам, не е бил женен и нямал деца, разкриха местни жители. Имал братя и сестра, но не поддържали връзка. 

По непотвърдена информация във фаталната вечер хлапаците отишли в дома на Борисов, за да търсят ракия. Той обаче им отказал, при което те побеснели. Четирите момчета съборили оградата на дома и започнали да налагат стопанина. 

Не е ясно как децата на възраст 10, 15, 16 и 17 години са надделели на силния и здрав мъж. Според кмета Венизел Флоров, той нямал травми по тялото, а само по главата, сред които счупени горна и долна челюст. Най-вероятно озверелите хлапаци го ударили с нещо тежко, като ударът се оказал фатален.

Вчера селото, в което живеят малко над 550 души, било почерняло от полиция. Пристигнали и криминалисти от София. Те бързо стигнали до самоличността на извършителите. Тримата по-големи от тях са арестувани, а на четвъртото дете, което е едва на 10 години, е предоставена полицейска закрила. 

Четирите хлапета са от ромски произход. Те са познати на органите на реда и били залавяни за дребни кражби в селото, казва още кметът. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече