Джон Малкович играе в Народния през февруари

0

Джон Малкович ще играе на сцената на Народния театър на 16, 17 и 18 февруари 2023 г., съобщиха официално от театъра часове преди Коледа. С тази новина от трупата искаха да зарадват зрителите си, както и почитателите на холивудската звезда.

Малкович тръгва на турне с пиесата “В самотата на памуковите полета”, поставена от 38-годишния руски режисьор Тимофей Кулябин в Дайлес театър в Рига. Малкович играе заедно с латвийската актриса Ингеборга Дапкунайте и ще представи спектакъла по текст на френския драматург Бернар-Мари Колтес и у нас по покана на шефа на Народния Васил Василев. Директорът гледа постановката в Рига в края на месец май.

Васил Василев заедно с Джон Малкович в Рига

Билетите все още не са пуснати в продажба, като се очаква това да стане след празниците. Имайки предвид, че цените на билетите за постановките в Народния, поставени от чуждестранни режисьори са между 50 и 100 лева, се очаква и за гостуването на Малкович най-евтиният билет да е не по-малко от 70.

Кулябин, който избяга от Русия след началото на войната срещу Украйна, вече постави в Народния театър модерна версия на “Нора” на Хенрик Ибсен. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече