Ново признание: Стояна Нацева получи наградата „Писател на годината“

0

Стояна Нацева бе наградена с високото отличие „Писател на годината“ на престижните „Национални награди за мода, шоу, бизнес – Бургас 2022“.

На церемонията, която се проведе в клуб „Модерен театър“ в морския град Нацева не скри вълнението си от това признание.

„Благодаря за наградата. Както вече съм казвала моите книги не са просто книги, а цели тренинги. В тях ще откриете безценна информация поднесена по много разбираем начин. Сбъднете мечтите си и променете възприятието си за света и всички процеси в него, защото когато ние се променяме и светът се променя“.

Стояна Нацева е автор на 10 книги, които се превърнаха в бестселъри. Сред тях са „Бъди центърът на своята вселена“,  „Правилата на Царицата“,  „Живей в Изобилие“, „Живот без страхове“, Силата на рода“, „Изборът Любов, и др. Книгите се радват на изключително голям интерес и до сега от тях са продадени над 55 000 броя, което е своеобразен рекорд. От няколко дни в продажба е и десетата книга на Стояна Нацева  „Дневник на вълшебствата“.

Подробна информация за книгите на Стояна Нацева можете да намерите на този линк, както и да направите своята поръчка: https://happylifeacademy.eu/produkt/dnevnik-na-valshebstvata

2022 г. е изключително успешна за Стояна Нацева и нейната „Академия за Щастлив Живот“.

„Множеството награди, които аз и „Академията Щастлив Живот“ получихме през тази година показват, че това, което правим е полезно за хората и им помага. Благодаря на всички, които забелязват нашите усилия и ни поощряват да вървим напред“, казва Стояна Нацева.

Сред наградите на г-жа Нацева и „Академия Щастлив Живот“ са  „Бизнес дама на годината 2022“, „Компания на годината“ (сред 20-е най-успешни компании в страната)  в раздел Личностно и бизнес развитие, а Международната Асоциация на професионалните терапевти и консултанти личностно развитие IAPTC грабна приз  в категорията Обучение – дейности за повишаване на професионалната квалификация. Стояна Нацева спечели още една престижна награда. Тя бе обявена за „Будител на годината“ на конкурса „Мисис Дама на годината“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече