Стефан Янев : Темата „Митрофанова“ е „демонстрация“

0
Стефан Янев: Темата "Митрофанова" е "демонстрация"

Автор: Lupa.bg


Oglas

Диабетът всъщност е липса на едно вещество в организма! Оздравявай


ContentExchange

„В момента доста от партиите упражняват предизборна реторика, вместо да седнем и да водим диалог в парламента.“ Това заяви лидерът на „Български възход“ Стефан Янев в „Денят започва“ по БНТ.

„Диалогът в парламента ще покаже възможните решения. В момента се заражда евроатлантическо мнозинство, но засега това е само декларативно“, каза бившият служебен министър-председател, назначен от президента Радев. 

Това засега предполага успешна реализация на първия или втория мандат. „Формулата за сдобряване минава през диалога, през истинския евроатлантизъм“, каза Стефан Янев.

Спорът дали руската посланичка Елеонора Митрофанова да присъства на тържественото откриване на 48-ото Народно събрание Янев опредлеи като „демонстрация“. По думите му по темата има единно решение на Европейския съюз и никой не печели от вкарването на подобни теми в дневния ред на българските граждани.

„Трябва да търсим прагматичните дебати, прагматичните решения. Цената на живота е важната тема за българското общество“, допълни Янев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече