Метла: Изхвърча червен зам.-шеф на НКЖИ

0

От БСП определиха като „изключително лош сигнал“ уволнението на Гергана Алексова, заместник генерален директор на Национална компания „Железопътна инфраструктура“ (НКЖИ) и кандидат-общинар от БСП. Коментарът направи по време на брифинг в централата на партията Борислав Гуцанов, организационен секретар и член на Изпълнителното бюро на БСП.

Това е изключително лош сигнал, не искам да употребявам думата реваншизъм, и то в една компания с огромен обществен интерес, коментира Гуцанов. Той посочи, че Гергана Алексова, работеща в НКЖИ вече четири години, е магистър по право на ЕС и има редица специализации в чужбина. По думите му основното предназначение на служебния кабинет е да бъдат проведени честни и справедливи избори, а не да се започва с уволнения още в първия работен ден.

Гуцанов съобщи, че Алексова е била уволнена тази сутрин в 9:30 сутринта. Той коментира, че именно Алексова е започнала да разглежда определени сделки, свързани с доставките в НКЖИ.

Георги Свиленски каза, че тези уволнения не са случайни и когато се започва със заместник-директор на национална компания, тази атака е целенасочена.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече