Балабанов обяви война на Ицо Хазарта

0
Балабанов на Слави обяви война на Ицо Хазарта

Автор: Lupa.bg

Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов покани на ринга колегата си от „Продължаваме промяната“ Христо Петров – Ицо Хазарта. Във фейсбук той обяви сензационно, че именно премиерът Кирил Петков и вицето му Асен Василев искали да продължат инхаус процедурите за ремонтите на пътищата, както и че те лично ги предложили.

Скандалът с напускането на ИТН от четворната коалиция бе разпален след като стана ясно, че минситърът от квотата на Слави-Трифоновата партия Гроздан Караджов е поискал близо 4 милиарда лева за разплащане на фирми от „мафиотския кръг“, както се изрази Петков. Впоследствие Караджов отррече всички обвинения от премиер.

Днес пък Ицо Хазарта заяви, че „кой, каквото и да ви говори, знайте, че става дума за пари“, което явно възпали Балабанов. Водещият в кабеларката на Дългия и един от членовете на делегацията на Петков в Украйна изсипа куп риторични въпроси към рапъра в отговор на неговото обявление за мръсни интереси у групата на ИТН в НС:

„Разбрах, че моят колега в Парламента Христо Петров- Хазарта е казал, че каквото и да се говори „става дума за пари“.

С него стоим всеки ден в този Парламент почти един до друг. Уважавам го и му симпатизирам заради свободната уста, с която редеше рими през годините. Притеснително е, че сега му се налага да използва опорки, които са в опит да отделят общественото внимание от истината, която доведе агонията. Може и да не знае, не знам.

Преди време не знаеше, че е попаднал на предизборен концерт на ГЕРБ. Днес, може би, не знае, че е попаднал сред хора, които правят ежедневни опити да продадат историята ни и да дооткраднат едни пари.

Дали г-н Петров знае за идеите на г-н Петков за Северна Македония?

Дали г-н Петков знае, че инхаус процедурите са по предложение на г-н Петков и г-н Василев?

Дали г-н Петров знае, че през два реда зад него, негов настоящ колега беше в ГЕРБ?

А, че настоящ вицепремиер, беше съветник в кабинета на ГЕРБ?

Дали г-н Петров знае, че г-н Лорер е назначил жена си при г-н Василев?

Дали г-н Петров е очарован от министъра на Културата?

Дали г-н Петров е чел като законодател входирания закон от ПП за КПКОНПИ, който е преписан от стара идея на ГЕРБ, и то с грешки?

Дали г-н Петров знае, че неговия човек в Министерство на финансите тика България към фалит?

А, КОЛЕГА, знаеш ли?“ 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече