Синът на починалия Марин Марковски поема клиентите му

0

Синът на починалия внезапно днес адвокат Марин Марковски – Димитър, ще поеме всичките му клиенти, научи Lupa.bg от техни близки.

Двамата много си приличат по поведение в съдебна зала и дори по външен вид. Димитър Марковски е усвоил всички тънкости на професията от баща си и всички в кримисредите, както и магистратите, му предричат бляскава кариера. Марин Марковски се славеше с това, че винаги беше компетентен да отговаря на журналистите по всякакви въпроси. 

След трагичната смърт на адвоката синът му поема семейната фирма и ще наследи всички маркови клиенти на баща си. Юристи твърдят с малко завист, че това е много платежоспособна група от хора, които държат на имиджа си.

Според магистратите Димитър Марковски ще успее да запази политиката качествените услуги да бъдат заплатени с големи суми.

Баща и син се славят с еднакъв метод на работа в съдебната зала. Демонстрирането на уважение към съда е основен коз за спечелените дела, кълнат се техни клиенти. Двамата Марковски се славят и с острия ум и бързата реакция при разпита на всякакви свидетели в съдебната зала.

Адвокат Димитър Марковски практикува от 2003 г., като неговата специализация е общата специализация на кантората – гражданско право и граждански процес, наказателно право и наказателен процес, застрахователно право, административно право. 

Адв. Димитър Марковски е роден на 5 април 1978 г. в София. Завършил е ВСУ „Черноризец Храбър“, Юридически факултет, има придобита образователно-квалификационна степен: Магистър, специалност Право, член на Софийска адвокатска колегия от 2003 г.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече