Михайлов благодари за подкрепата, обеща промяна

0

Борислав Михайлов остава президент на БФС. Той спечели изборите на днешния Конгрес, проведен в Зала 1 на НДК. Новият-стар президент събра 241 гласа от общо 479 бюлетини, което се оказа достатъчно. Основният му конкурент Димитър Бербатов получи 230 гласа, а Христо Порточанов взе осем.

Ето какво заяви Михайлов непосредствено след победата си:

„Благодаря за вашето доверие. Днес пред погледа на цяла България, пред погледа на всички вас, пред представителите на УЕФА и ФИФА, които казаха, че не са виждали и там такъв конгрес, още един път се доказа, че БФС и неговите делегати, никога не са неглижирали демократичния избор.

Очевидно след доста целенасочена тежка кампания, доста неприятно лице на част от конгреса и част от залата, стигнахте до вашия избор, за който съм благодарен.

Промяна ще има със сигурност, вие сами ще се уверите, но аз отново съм абсолютно благодарен за това, че ме подкрепихте и за начина, по който се организира всичко. Въпреки всички неща, които не са позволени, но бяха използвани от някои хора. Видя се, че всичко е прозрачно и ще работя с цялото си сърце в следващите четири години за вас“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече