Възобновяват се полетите от Русия до България

0

По информация на посолството ни в Москва за България се възстановяват полетите по маршрутите Москва – София, Москва – Варна, Москва – Бургас с честота от четири полета седмично по всеки маршрут и Екатеринбург – Бургас, Екатеринбург – Варна, Минерални води – Варна, Самара – Бургас, Ростов на Дон – Варна, Ростов на Дон – Бургас с честота от един полет седмично по всеки маршрут.

Решението бе взето на заседание на Оперативния щаб на руското правителство за предотвратяване на разпространението на коронавирусната инфекция в Руската федерация, ръководено от вицепремиера Татяна Голикова. На реципрочна основа от 28 юни 2021 г. се възобновяват и редовните полети на Русия с Белгия, Йордания, Ирландия, Италия, Кипър, Република Северна Македония, САЩ, както и с Турция – от 22 юни 2021 г.

Също от 28 юни 2021 г. ще бъде увеличен броят на редовните полети с редица страни на реципрочна основа (Австрия, Азербайджан, Армения, Гърция, Катар, Сърбия, Финландия, Хърватия и Швейцария). Решението е публикувано на официалната страница на правителството на Руската федерация, съобщават от Министерството на външните работи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече