Любомир Аламанов: Служебният кабинет започна да вади доста нелицеприятни неща за ГЕРБ

0

Служебното правителство започна да вади доста нелицеприятни неща за ГЕРБ и те ще трябва да започнат да дават отговори какво се случи последните 12 години. Това каза пиар експертът Любомир Аламанов в интервю за Агенция „Фокус“ относно публичния облик на политическите партии преди изборите.

„Не знам дали ще бъде по-агресивна кампанията, която ни очаква. Със сигурност ще бъде малко по-различна поради няколко обстоятелства. На първо място ГЕРБ вече не разполагат с възможността да се възползват комуникационно от държавен ресурс, тоест те няма да могат да говорят как раздават милиони. Ще стане ясно, че през предишната кампания леко са заблуждавали хората“, коментира той.

„На второ място служебното правителство започна да вади доста нелицеприятни неща за тях и те рано или късно ще трябва да започнат да дават някакви отговори, ако не за конкретни случки и събития, то поне трябва да дадат отговор какво се случи последните 12 години. Все пак 12 години те са управлявали. Единственото управление, което е имало достъп до ресурса от ЕС“, добави още Аламанов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече