Трифонов не влиза в ръководството на ПГ на ИТН

0

Днес шестте парламентарни групи в новото Народно събрание избраха ръководствата си като последна точка в първото пленарно заседание.

Председател на групата на ГЕРБ е Десислава Атанасова. Заместник-председатели стават Александър Ненков, Румен Христов и Тома Биков, а Евгения Алексиева ще е секретар.

Парламентарната група на „Има такъв народ“ ще се води от Тошко Йорданов Хаджитодоров. Групата има трима зам.-председатели: Виктория Василева (главен секретар на партията), Ивайло Вълчев и Филип Станев (едни от знаковите сценаристи в „Шоуто на Слави“). Секретар ще е Иво Атанасов.

Групата на „БСП за България“ ще води Корнелия Нинова. Заместник-председатели са Георги Свиленски, Крум Зарков, Христо Проданов, Иван Иванов, Христо Зафиров и Кристиан Вигенин. Секретари ще са Ирена Анастасова и Филип Попов.

Председател на парламентарната група на ДПС е Мустафа Карадайъ. Негови заместници ще са Йордан Цонев, Хамид Хамид и Халил Летифов. Секретар на групата ще е Адлен Шевкед.

Председател на парламентарната група на „Демократична България“ става Христо Иванов. Групата ще има трима заместник-председатели: Цецка Бачкова, Надежда Йорданова и Владислав Панев.

Парламентарна група „Изправи се! Мутри вън!“ ще се председателства от Мая Манолова. Тя ще има един заместник-председател – Николай Хаджигенов. Групата ще има двама секретари – Драгомир Ошавков и Станчо Ставрев.

След края на заседанието бе свикан председателски съвет.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече