Мая Манолова: Влизаме в парламента, не го подлагам на съмнение

0

„Това, че влизаме в следващия парламент, не го подлагам на съмнение. Желанието на хората за промяна е огромно. Предизвикателството е да влезем в следващия парламент с достатъчно голяма група, която да може да наложи приоритетите… Няма да подкрепяме ГЕРБ или ДПС. Нашата цел е да бъде формирано мнозинство на почтените с общи приоритети“. Това каза пред БНР Мая Манолова от коалицията „Изправи се! Мутри, вън!“ и подчерта, че очаква от БСП да сподели каузите на коалицията и „да върнем нормалността в България“. 

До края на февруари управленската програма на коалицията ще е готова:

„Обединили сме се около шест основни приоритета. Настояваме за увеличаване на доходите на българските граждани, преизчисляване на пенсиите, подкрепа за бизнеса, съдебна реформа. Искаме модерна България с модернизирана икономика, граждани с европейски доходи с достъпна и качествена здравна система“. 

В предаването „Неделя 150“ Манолова допълни: 

Борисов има интерес от разединението на опозицията и то е възможно заради липсата на общи действия… Ако има обединение на извънпарламентарните сили, щяхме да сме мнозинство. Важно е никой да не излъже избирателите си в това с кой ще се събира“. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече