15-годишен опита да изнасили баба в Кърджали

0

Изключителен стрес преживяла сексуално атакуваната от тийнейджър старица в Кърджали. Атаката е била извършена във входа на жилищния блок на 82-годишната жена, научи 24rodopi.com. Крясъците на пенсионерката накарали съседи да наизлязат и 15-годишният не успял довърши пъкления план.

Районната прокуратура вече внесе обвинителен акт срещу 15-годишния, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Тийнейджърът е извършил блудствени действия със старицата, като употребил сила. Деянието било извършено през ноември 2019 г. Младежът нападнал възрастната жена във входа на жилищен блок в областния град. Жертвата започнала да крещи за помощ, а съседи видели нападателя, което по-късно спомогнало за установяването му.

Разследването с всички необходими експертизи е приключило като предстои Районният съд да насрочи дата за разпоредително заседание.

478 извършители на криминални престъпления в региона са регистрирани през 2019-та година, сочи отчетът на Областната дирекция на МВР. Най-активни са лицата на възраст от 18 до 30 години. Относителният им дял е 37 %.

Отчита се обаче намаление на малолетните и непълнолетни извършители, съответно от 29 на 25 и от 53 на 51. Сред деянията, извършени от подрастващи, преобладават кражбите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече