С 6% по-скъпа вода в София от 1 януари

0

Престъпление или нещастен случай е смъртта на 41-годишната Бистра Георгиева от Разлог, издъхнала внезапно на 26-и декември пред очите на снаха си. Това е въпросът, който изясняват в момента полицаи и прокурори.

Припомняме, че случаят вдигна на крак разложката полиция около 18 часа на 26-и, след като съседи на семейството разбрали за смъртта на жената. Сред хората се носели слухове, че Бистра е убита от мъжа си. Полицаите обаче отрекли тази версия и заявили, че жертвата е паднала на плочките до мивката, глътнала си е езика и е издъхнала. Имало е предположение, че е инфаркт заради нейни сърдечни проблеми, а и снахата на Бистра твърдяла, че върху нея насилие не е упражнявано.

Впоследствие стана ясно, че преди да и прилошее между нея и съпруга й Дончо Младенов, популярен пияница и побойник, е имало семеен скандал, пише struma.com.

Днес прокуратурата излезе с официално съобщение, че съпругът Дончо е обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост, обвинението е по чл. 122 от НК. Прокурорът твърди това, след като аутопсията на Бистра установила кръвоизливи отзад в главата и счупен прешлен. Т. е предполага се, че е нанесен удар с твърд предмет върху жената. Не се изключва обаче кръвоизливите да са от падането върху плочките.

Разследващите казват, че във фаталната вечер между Бистра и Данчо отново избухнал скандал от ревност. Мъжът грабнал чаша и я хвърлил по съпругата си, като я уцелил в тила. Жената се свлякла на земята и издъхнала.

Нищо категорично не се знае, докато съдебният лекар не излезе с подробно медицинско заключение за смъртта на жената. А дотогава съпругът Дончо ще остане в ареста, където бе вкаран в късния следобед вчера.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече