Борисов пак яхна джипа, не се вълнува от протестите

0

„Добре, юнаци!“. Така премиерът Бойко Борисов приветства работник на Околовръството шосе в София. В събота сутринта министър-председателят отново подкара джипа си, този път за да инспектира строителството на отсечката от „Младост“ до магистрала „Тракия“. Част от трасето трябва да бъде отворено за автомобили на 8 септември.

Министър-председателят, срещу чието управление вече 60 дни има улични протести, не се беше появявал публично от седмици.

Както и друг път, и днес Борисов спря да говори с работниците. Един от тях му разказа, че с машината зад него е строил и магистралите „Тракия“, „Марица и „Струма“. Видимо доволен от това, министър-председателят отвърна: „Добре. Юнаци! Айде, да си ми жив и здрав“. „И ти също“, отвърна му работникът.

„Познавам ги по име вече десет години“, коментира след като потегли Борисов. Този път с него в джипа бе министърът на икономиката Лъчезар Борисов.

„Искам да ми покажат те, какво са направили за 30 години. Но оставям на хората да преценяват”, коментира премиерът.

„Предстоят най-тежките година и половина. Но за радост пак продължаваме да управляваме най-добре пандемията, без хората да усещат никакво психическо натоварване. Всичко работи. Действайте смело, това което правим е за хората и те го усещат, и вдигането на заплатите и парите за пенсионерите…“, каза Борисов. Той обясни, че правителството готви икономически план за следващите месеци.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече