Борисов няма намерение да си ходи: В края на август ще стане ясно дали ще се наложи държавата да тегли нов заем

0

В края на август ще стане ясно дали ще се наложи държавата да тегли нов заем. Това заяви премиерът Бойко Борисов във Враца по повод новите социално-икономически мерки, който заедно с кмета на града Калин Каменов и регионалния министър Петя Аврамова инспектира изградения спортен комплекс и завода на немска компания във Враца.

„Нека да стигнем края на август, когато ще имаме цялата сметка за полугодието. Тогава ще знаем колко ще е дефицитът. Края на август ще знаем за разчетите и за това караме на по три месеца, за да може да бъде и по-гъвкава социалната, икономическа и финансова политика“, коментира министър-председателят.

Премиерът Бойко Борисов и кметът на града Калин Каменов инспектираха още строителството на булеварди в града, както и на новата спортна зала във Враца.

С тях е и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

Министър-председателят коментира и протестите: „Да дойдат да видят на мястото, как се прави завод и как се изграждат работни места. -Хората виждат.
Искат да се сбият. Искат да правят провокации. Това е най-лесното бе, завод да направиш. Ето го следващият завод. Ей в тия ями, дупки сега за един месец ще стане пътят. Ето това е следващият, който трябва да открием завод… и то бижута, бижута немски“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече