Четири години и 8 месеца затвор за мъжа, изнасилил непълнолетна

0

Четири години и осем месеца „лишаване от свобода“ е получил подсъдимият за изнасилване на непълнолетна Венцислав Б., след като Софийският районен съд го призна за виновен, предаде в. Монитор.

Посегателството е било извършено на 15.10.2019 г., около 01:30 ч., в гр. София. В лек автомобил, паркиран на черен път Венцислав Б. е изнасилил 17-годишната Е.М. Той е я принудил към това с физическа сила – дърпал я за косата, сложил ръка на устата и за да не вика и я притискал с тялото си. Заплашил я е, че няма да я пусне и няма да има възможност да разкаже на никой какво й се е случило. Деянието подсъдимият е извършил в условията на опасен рецидив, след като е бил осъден за тежко умишлено престъпление на лишаване от свобода не по-малко от една година, изпълнението на което не е отложено.

На 20.07.2020 г. Софийски районен съд е признал за виновен подсъдимия Венцислав Б., по повдигнатото му от Софийска районна прокуратура обвинение. Наложено му е наказание „лишаване от свобода“ за срок от четири години и осем месеца, което ще бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим.

Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Софийски градски съд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече