Черната Златка оплю Баневи заради „Каваците“

0

Черната Златка се оплака от олигарсите Николай и Евгения Баневи.

„Семейство Баневи отново се опитват да всяват напрежение у летовниците на къмпинг „Каваци”. Почиващите алармират, че по плажа се разхождат здрави мъже в черни униформи, за да създават смут и паника у хората.

Искам да заявя, че в 2-те години, в които къмпинга се стопанисва от други хора, а не от тях, е много по-приятен и се доближава до нивото но гръцките. Спокойствието се върна и всички, които почиваме тук от повече от 20 години и сме едно голямо семейство, подкрепяме тази промяна.“

Това написа плеймейтката Златка Димитрова във фейсбук по повод вчерашното влизане на сем. Баневи на „Каваци“, след като бургаският районен съд изненадващо отсъди в тяхна полза.

„Днес дадох тв интервю, за да защитя свободата на Каваци не в качеството си на публична личност, а на човек. Заставам зад мнението си, но се притеснявам от присъствието на мъже в черно, защото и аз, и много други хора сме тук с малките си деца. Семейството ми от години води съдебна битка с Баневи за имот, който е доказано наш. Никога не сме преминавали границите, никога не сме обидили или нападнали, очакваме същото. Мутренските времена отдавна са в миналото.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече