От СДВР предупреждават столичани: Протестиращите ще блокират по-рано днес възлови кръстовища

0

Не бяха констатирани нарушения на обществения ред, нямаше и арестувани лица. Това стана ясно на брифинг на СДВР във връзка с протеста снощи в София. Столичната полиция разкри, че има данни как протестиращи се готвят да блокират възлови кръстовища в по-ранен час, като по този начин ще пречат на всички, които се прибират от работа.

Забелязахме в късните часове снощи хора, които са присъствали на протеста и такива, които са в домовете си, да дават идеи блокирането на кръстовища, да е в по-ранни часове. Това е притеснително, обясниха от полицията. Подобно поведение ще попречи на нормалното придвижване на хората.

„Призоваваме протестиращите да са по-разумни и да се съобразяват и с другите хора“, допълниха от СДВР. Снощи протестиращите се разпръснаха по много кръстовища, което създаде неудобство на гражданите, които не протестираха. Но бяха предприети нужните мерки от страна на полицията, създаде се организация, за да не се допускат конфликти между граждани и протестиращи и катастрофи, допълниха от СДВР.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече