Яна Маринова разкрива тайните си пред мъжа на Луиза Григорова

0

Филм, посветен изцяло на жените и вдъхновен от нейна лична тайна – така накратко можем да опишем новия филм на Яна Маринова. Само половин година, след като направи премиера на последната си кинорожба „Диви и щастливи“, актрисата с дисциплина и дух на спартанец вече е готова със сценария на следващата си творба.

По диалозите и историята работи Борислав Захариев. Пред „Монитор“ Маринова разкри, че проектът се готви отдавна, но в рамките на коронавирусната пандемия сюжетът окончателно се е изкристализирал. „Осъзнах някои неща за себе си. Това бе момент, в който обърнах малко повече внимание на семейството си, на себе си като жена. И някои неща, които бях потиснала в съзнанието си, изскочиха на повърхността. Оказва се, че човек винаги е склонен да прави някакви неразривни връзки с миналото. В същото време е важно да можеш да се радваш на миналото, за да имаш щастливо бъдеще.

Всъщност, много често ние просто запомняме грешните неща от миналото.

На това се основава и сценарият“, разкрива Маринова.

Още тази събота тя и екипът, начело с Любомир Сергеев, който ще отговаря за рекламната визия на филма, ще заснемат първата фотосесия от проекта.

Именно тези снимки ще дадат на публиката първи поглед към това, което предстои да се случи на големия екран. А с разпространяването им ще стане ясно и какво е заглавието на филма, който ще послужи като старт на женската кинопоредица, готвена от Яна.

„Това е една световна тенденция, която е факт, но нали в България нещата винаги се случват със закъснение. Но пък аз не съм от хората, които чакат нещо да се случи, когато са го разбрали и когато са открили потребността да говорят за дадена тема“, категорична е екранната Боряна от „Диви и щастлива“.

Този път тя ще се заеме сама с продуцирането. Каузата си обаче дели с „обичайната заподозряна“ – Луиза Григорова. След като застанаха рамо до рамо и за „Привличане“, и за „Диви и щастливи“ те отново ще играят заедно пред камерата. А съвместната им работа вече е родила една от най-силните приятелски връзки в средите.

чисто емоционално в изграждането на образите, в откриването на тайната, дори покрай това да открия щастие за себе си като жена. Тя ме учи на много неща – да бъда по-мека, по-разбираща като приятел и като партньор в работата, защото аз понякога не се спирам пред никакви препятствия. Вярвам, че аз на нея й вдъхвам увереност в моменти,в които тя излишно се колебае“, разказа пред „Монитор“ още Маринова, като допълва, че в момента текат подготовки и за старта на снимките. Те обаче ще трябва да изчакат поне докато Григорова роди първия си наследник наесен. Режисьор на заглавието пък и този път ще бъде таткото на бебето – Мартин Макариев, а оператор е Андрей Андреев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече