Кобрата се разкайва: Аз съм виновен, че с Андреа не успяхме, тя е уникален човек

0

Кубрат Пулев за първи път коментира отношенията си с Андреа след втората им раздяла в интервю пред Ники Кънчев за topnovini. Отношенията си с Андреа Кубрат коментира като емоции отвъд нормалното. „Тя е един уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време ей така. Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме“, казва спортистът.

И призовава хората да живеят за мига и да се усмихват и на лошите неща. За признанията на Андреа, че Пулев много пъти я е я умолявал да му роди деца и да остави кариерата си, Кобрата заяви: „Не е въпросът просто да създадем деца,а да ги направим хора, а не да го направиш и да не го виждаш“.

Това което кара боксьорът да се чувства жив е да помага. Кобрата разказа, че е ходил на протести маскиран, защото не е искал да се вижда, че е той, за да не бъде реклама, а защото иска да е един от всички и да изрази гражданската си позиция.

Ситуацията с Джени Суши той определя, като житейска пошлост, която е взела превес. Поуката която си е взел от тази ситуация е, че човек не трябва да бъде до такава степен добронамерен и да вярва в добротата на хората. Също така той каза, че е трябвало да изтрие видеото.

„Винаги ме е яд, когато нещо не доогледам и не донаправя“, казва смеейки се Пулев. „Тя е жена и се възползва от дадената ситуация, други съвети и дадоха и така“.

„Кубрат Пулев и политиката са несъвместими. Системата е несъвместима с човек като мене – аз ще бъда изхвърлен. Няма как да успея в подобен тип система, защото съм интелигентен човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че за да се издигне човек до такава степен и ниво трябва да премине през всички тези схеми, в които аз няма как да бъда. Не са за мен“, категоричен е Кобрата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече