ID Club ще възкръсне в нощта на Хелоуин 2016

ID Club ще възкръсне в нощта на Хелоуин 2016

Тази година в нощта на Вси светии в Зала 6 на НДК под знака на ID Club ще се случат чудеса…

На 31-и октомври (понеделник) екипът на ID Club ще посрещне гости в Зала 6 на НДК на уникалното New ID-entity Dark Hall Halloween Party. На площ от 500 кв. м. ще бъде поставено началото на обещаната нова епоха в алтернативното забавление.

Припомняме, че по-рано тази година най-големият клуб в София, таргетиран към ЛГБТ клиентела, напусна родното си място на ул. „Кърниградска“ в София. Днес на мястото има хетеро стриптийз бар.

За кратко време не беше известно какво точно ще се случи със заведението, станало легенда за много хора от най-младото ЛГБТ поколение у нас. Изненадващо обаче екипът на клуба ни извести за предстоящото Хелоуин парти, което ще бъде в духа на осемгодишната традиция на ID Club и ще се реализира в изцяло нови измерения със специален пърформанс на изявени артисти от близкото и по-далечно минало.

Научихме, че звездите на сцената ще могат да разчитат на гореща подкрепа от изкусителните go go boys на ID, както и на разтърсващия звук на най-добрите диджеи. За всички, които на Хелоуин ще се намират далеч от НДК и София, организаторите са подготвили специално жив стрийминг, който ще може да се ползва и през мобилно устройство.

Организаторите са се погрижили дори за паркоместа, както и специално обособена зона за пушачи на просторната тераса на Зала 6 с прекрасен изглед към най-красивата част на нощна София.

Обявеният вход за партито е 15 лева, началният час е 23:00, а резервации се приемат на телефон 0896 565 817.

Gama News
Следвай ни:

Gama News

GamaNews.bg е българска медия за новини, посветени на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансполови и куиър хора.
Gama News
Следвай ни:
GamaNews.bg е българска медия за новини, посветени на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансполови и куиър хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Анти-спам ключ * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.