Какви бански ще носят мъжете през лято 2016

Какви бански ще носят мъжете през лято 2016

Новите модели мъжки бански за лято 2016 вече могат да бъдат поръчани онлайн от уеб магазина queerwear.net.

И тази година дизайнерите са заложили на комбинации от контрастни цветове съчетани с иновативни технологии за открояване на пакета. Мъжете стават все по-суетни и все повече обръщат внимание на външния си вид и облеклото си , а на плажа или на басейна през лятото външността има само едно име – мъжки бански.

Когато сте на плажа сте само по бански и те са единственото облекло, чрез което можете да покажете на околните вашия стил и вкус. Затова от най-големия български магазин за мъжко бельо и бански са се погрижили да подберат най-добрите и иновативни модели за лято 2016.

„Гей мъжете са една голяма част от нашите клиенти, те са много взискателни, купуват само най-доброто, искат да се открояват от тълпата и да бъдат различни. Това е част от природата им и ние добре го знаем. За това и тази година ще им предложим уникални модели бански за всеки вкус и размер“, казва маркетинг директорът на сайта Мартин Иванов.

Предварителните поръчки вече започнаха и статистиката сочи, че особено търсени през това лято ще са банските с подплънка отпред – за по̀… забележим профил. Те се предлагат сравнително от скоро на нашия пазар, но вече са едни от най-поръчваните модели. Търсят се още изрязани бански на популярните марки ADDICTED и ES Collection, класическите слип бански на Modus Vivendi, мрежестите бански на Andrew Christian и разбира се и тази година по-консервативните мъже ще предпочетат мъжките бански шорти, от които се предлагат отново голямо разнообразие от модели и цветове.

За първи път от queerwear.net  ще предложат на своите клиенти и специални бански шорти за сърф (шорти за борд), те са по-дълги и по свободни, за да предпазват от силното слънце, докато практикувате любимия си спорт. Водните спортове вече и в България набират все по-голяма популярност и са един много приятен начин за прекарване на вашата лятна отпуска.

От Queer Wear вече приемат предварителни поръчки за най-новите модели бански, които все още не са налични в България, но могат да бъдат поръчани до 10 април с доставка края на април 2016 г.

Gama News
Следвай ни:

Gama News

GamaNews.bg е българска медия за новини, посветени на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансполови и куиър хора.
Gama News
Следвай ни:
GamaNews.bg е българска медия за новини, посветени на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансполови и куиър хора.

1 Comment

  1. Имате ли магазин в София?

    Имате ли размер XL от този модел http://queerwear.net/product/412/banski-shorti-v-sivo-ot-modus-vivendi-s-l.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Анти-спам ключ * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.