Джордж Клуни: Няма да отрека слуховете, че съм гей

Джордж Клуни: Няма да отрека слуховете, че съм гей

Сексуалността на холивудската звезда Джордж Клуни често е обект на спекулации от страна на таблоидите. Актьорът обаче не възнамерява да ги отрича и има добра причина за това, от която колегите му от бранша могат само да вземат пример.

В скорошно интервю за списание Esquire Клуни заяви, че да отрича слуховете, че е гей, означава да обиди гей хората. Последният такъв слух тръгнал, след като Клуни шеговито отговорил на въпрос дали е гей с утвърдителното „Аз съм гей-гей-гей”. В отговор на надигналия се шум той коментира:

„Според Интернет, аз съм гей. Няма да го отрека, защото това ще е откровено обидно спрямо гей общността”.

Това не е първият път в който шегите на Клуни го вкарват в клюкарската хроника. По-рано по аналогичен начин той бе питан от журналист дали си е правил пластична операция. Отговорът на Клуни бе: „Сега дълго след като умра хората ще си казват „Клуни си даде топките, да му ги изгладят”. Нецензурната шега беше интерпретирана като потвърждение. Пословичен и коментарът на горещото момче Чанинг Тейтъм за близкият му приятел Клуни, в който Тейтъм призна, че ако спи с мъж, то това би бил Клуни.

„Сребърната лисица на Холивуд”, както наричат актьора, е един от най-приятелски настроените спрямо гей общността в гилдията си. Клуни подкрепя борбата срещу хомофобията и е за еднополовите бракове.

Gama News
Следвай ни:

Gama News

GamaNews.bg е българска медия за новини, посветени на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансполови и куиър хора.
Gama News
Следвай ни:
GamaNews.bg е българска медия за новини, посветени на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансполови и куиър хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Анти-спам ключ * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.