Служител на Google предложи на приятеля си с помощта на целия лондонски офис на компанията

Служител на Google предложи на приятеля си с помощта на целия лондонски офис на компанията

Миналата седмица целият офис на Google в Лондон помогнал на служителя на софтуерния гигант Шон Окланд да предложи брак на приятеля си Майкъл, разказват от „Хъфингтън Поуст”.

Шон е написал във YouTube, че двамата с Майкъл имат връзка от разстояние вече две години. Шон живее в Сан Франциско и работи в тамошния клон на Google, а Майкъл живее в Лондон. По време на едно от рутинните пътувания на Шон до Лондон, където работи извън офиса на Google, той поканил Майкъл на обяд в офиспарка на компанията. Но Майкъл не предполагал, че Шон тайно е планирал предложение, и че стотиците хапващи в заведението също участват в изненадата.

Докато Шон и Майлък си седели в столовата на Google, няколко човека започнали да пеят парчето „Marry Me“ (Омъжи се за мен) на Бруно Марс, а всички останали се събрали около тях и запляскали с ръце. След песента, Шон коленичил и предложил брак на любимия си.

„Преди три години, когато се запознахме, ти изпратих бележка с текст „Готин си и те харесвам. Ще дойдеш ли в Сан Франциско?“, казал Шон. „С поглед назад към всичко, което преживяхме заедно, и многото неща, които тепърва ще преживеем, днес, с помощта на всеки един човек, който знаеше, че това ще се случи, и на няколко страхотни колеги, искам да ти кажа, че ти си прекрасен и те обичам. Ще дойдеш ли в Сан Франциско и ще се омъжиш ли за мен?“

Майкъл казал „Да!“

Шон е написал в YouTube, че иска Майкъл да стане американски гражданин, но засега това няма как да се случи, заради т.н. „Закон за защита на брака“, който не позволява на федералното правителство да признава брачните съюзи на еднополови двойки. Шон се надява, че предстоящите решения на Върховния съд ще позволят на двамата да заживеят заедно в Щатите.

Gama News
Следвай ни:

Gama News

GamaNews.bg е българска медия за новини, посветени на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансполови и куиър хора.
Gama News
Следвай ни:
GamaNews.bg е българска медия за новини, посветени на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансполови и куиър хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Анти-спам ключ * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.