Конкурс през март ще излъчи Мис Травестит и Мис Шимейл на България

Конкурс през март ще излъчи Мис Травестит и Мис Шимейл на България

Най-голямото столично гей-заведение, ID Club, организира навръх 8 март импозантен конкурс за травестити и шимейли*, а водещи ще бъдат легендарните Димитър Горчев и Елза Парини.

Специален конкурс, който ще излъчи не една, а цели две кралици, ще се проведе в ID Club — най-популярното гей-заведение в София. Това обявиха организаторите на официалната страница на клуба и чрез медийните си партньори от Bulgariautre.bg. Конкурсът ще се проведе навръх 8 март, международният ден на жената на ООН, което ще придаде на този стар празник едно наистина новаторско звучене.

Организатор и водещ на конкурса е ветерана и основоположник на травестит шоуто у нас — варненската дива Елза Парини. Сцената тя ще сподели с друг известен варненски шоумен — Димитър Горчев. Двамата ще коментират пищните костюми на участничките, подготвени специално за конкурса от организаторите.

Ще бъдат излъчени Мис Травестит и Мис Шимейл, които ще си разделят солиден награден фонд. Очаква се в журито да участват родни шоубизнес величия. Засега организаторите пазят мълчание за подробностите и конкретната дата на конкурса, сигурно е само, че мястото ще бъде единственият оцелял микс клуб в столицата ID club.

______________________________

* Шимейл — от англ. shemale, букв. „тя-мъж”; така се наричат транссексуалните жени с мъжки гениталии, но уголемен или изкуствен бюст. В англоезичният свят понятието се използва предимно в секс и порно индустрията.

Gama News
Следвай ни:

Gama News

GamaNews.bg е българска медия за новини, посветени на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансполови и куиър хора.
Gama News
Следвай ни:
GamaNews.bg е българска медия за новини, посветени на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансполови и куиър хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Анти-спам ключ * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.