Джеймс Франко: В училище не се притеснявах от слуховете, че съм гей

Джеймс Франко: В училище не се притеснявах от слуховете, че съм гей

Холивудският актьор и режисьор Джеймс Франко разказа за съученички, които разпространявали слухове, че е гей, когато бил в училище. Дори измислили и танц по негов адрес, но Фрако никога не се чувствал „уплашен” от това.

В свое интервю за MTV News звездата от „Милк” разказва: „Няколко момичета в училище ми бяха бесни и разпространиха слух, че имам връзка с един от най-добрите ми приятели. Дори си бяха измислили малък танц, който играеха в момичешката съблекалня. Никога не съм го виждал”.

Франко, който е хетеросексуален, заявява, че никога не се чувствал „уплашен” от тези слухове: „Не беше нещо ново. Всъщност, не беше и нещо, което да ме уплаши, както може би си мислят хората. На мен наистина ми е все тая”.

Това не е последният случай, в който са се разпространявали слухове за сексуалността на Франко. През 2011 г. две жълти издания публикуваха информация, че Франко е нападнал мъж, с когото имали интимни отношения. Адвокатите на звездата обаче се свързали с издания, тъй като такова оплакване в полицията в действителност нямало такова оплакване. Мъжът, на чиито обвинения се позоваваха изданията, призна, че всъщност никога не е срещал Франко.

Франко от дълго време е поддръжник на ЛГБТ активизма, поради което е приемал няколко роли на гей персонажи в кариерата си. През 2011 г. той се пошегува с това като каза в интервю, че „може би просто съм гей”.

Наскоро в екип с арт-порно режисьора Травис Матюс Франко продуцира независим римейк на Cruising от 1980 г., с Ал Пачино — лента, документираща живота на гей мъжете, посещаващи явки за секс. През годините оригиналът беше критикуван като портретиращ гей мъжете като стереотипно развратни. Римейкът беше представен на фестивала „Сънданс” миналата седмица.

Gama News
Следвай ни:

Gama News

GamaNews.bg е българска медия за новини, посветени на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансполови и куиър хора.
Gama News
Следвай ни:
GamaNews.bg е българска медия за новини, посветени на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансполови и куиър хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Анти-спам ключ * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.